A Home cinema forum. HomeCinemaBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » HomeCinemaBanter forum » Home cinema newsgroups » Tivo personal television
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

getting error S03 for past week w/TIVO Series 3



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 9th 17, 09:38 PM posted to alt.video.ptv.tivo
danny burstein
external usenet poster
 
Posts: 26
Default getting error S03 for past week w/TIVO Series 3

If anyone's still here...

About a week ago my TiVo Series 3 began hiccuping
when trying to connect and update the guide.

I'm hooked up through Spectrum (Charter) using
a Cablecard and magic Motorola switcher, which
until last week worked fine.

I'm still getting reception ok, and can switch
between channels with no problem.

However, when TiVo tries to get updates, it
eventually fails.

I watched it and... it went through the various
steps of
Preparing...
Connecting...
Getting info
Disconnecting..

But then, it either stalled for hours and hours
before "loading info' did anything, or it hung
at something like "53 pct" (number varied
from attempt to attempt.)

I've tried the KS-57 and other options, and
gotten the Blue Screen Of Death for the requisite
time while the TiVo was supposed to "fix" itself.

Also tried the other Kick Start options. Plus,
forgood measure, erased all my ratings.

The Disk Diagnostic says everything's fine.

Any suggestions? Thanks muchly

- the tv listings are ok for another seven or
so days. Don't know what's going to happen
when they run out.

__________________________________________________ ___
Knowledge may be power, but communications is the key

[to foil spammers, my address has been double rot-13 encoded]
  #2  
Old November 22nd 17, 12:36 PM
ChrisDal ChrisDal is offline
Junior Member
 
First recorded activity by HomeCinemaBanter: Nov 2017
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by danny burstein View Post
If anyone's still here...

About a week ago my TiVo Series 3 began hiccuping
when trying to connect and update the guide.

I'm hooked up through Spectrum (Charter) using
a Cablecard and magic Motorola switcher, which
until last week worked fine.

I'm still getting reception ok, and can switch
between channels with no problem.

However, when TiVo tries to get updates, it
eventually fails.

I watched it and... it went through the various
steps of
Preparing...
Connecting...
Getting info
Disconnecting..

But then, it either stalled for hours and hours
before "loading info' did anything, or it hung
at something like "53 pct" (number varied
from attempt to attempt.)

I've tried the KS-57 and other options, and
gotten the Blue Screen Of Death for the requisite
time while the TiVo was supposed to "fix" itself.

Also tried the other Kick Start options. Plus,
forgood measure, erased all my ratings.

The Disk Diagnostic says everything's fine.

Any suggestions? Thanks muchly

- the tv listings are ok for another seven or
so days. Don't know what's going to happen
when they run out.

__________________________________________________ ___
Knowledge may be power, but communications is the key

[to foil spammers, my address has been double rot-13 encoded]
Looks like I'm having the same issue. Any solutions out there or will it fix itself at some point?
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why AppleTV is moving past TiVo Notquiteageek Tivo personal television 5 July 10th 07 05:31 PM
Series 1 DST Error [email protected] Tivo personal television 2 March 17th 07 12:26 AM
Tivo web plus search error Mark Tivo personal television 0 September 12th 04 05:48 AM
Tivo web plus search error Mark Tivo personal television 0 September 12th 04 02:32 AM
"failed while loading series" error during setup on Sony SVR 2000 Zak Tivo personal television 8 June 7th 04 01:36 AM


All times are GMT +1. The time now is 10:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 HomeCinemaBanter.
The comments are property of their posters.